Monday, January 14, 2013

Hvad siger dine negle om dit helbred :))

Heej Bloggen :))

Ved du, hvad dine negle ser ud uden neglelak? Nogle gange er det ikke særlig pænt For dem af os, der hele tiden afprøver nye ugentlige manis (skyldig!!)er det vigtigt at vide, hvad der foregår under lakken. i dag vil jeg fortælle jer hvad udseendet af dine negle kan fortælle dig om dit helbred.

Peeling (når de skaller af)
Hvis dine negle er peeling, kan det betyde, at din kost er mangler et vigtigt næringsstof kaldet linolsyre. Giv din krop et ekstra løft af dette næringsstof ved at afprøve nogle nye opskrifter i køkkenet med madlavning olier som vegetabilsk olie, sesamolie, olivenolie og jordnøddeolie. Tjek den Opskrifter del af vores blog for nogle lækre opskrift inspiration!
Gul.
Hvis dine negle er gule, det betyder bare, at du er nødt til at tage en pause fra at male dine negle for en stund. Jeg ved, at dette kan lyde vanvittigt at nogle af jer, der elsker at gøre fantastiske manis, men blot at tage en pause for et par dage vil genoprette dem tilbage til deres naturlige farve. Efter at have taget at lade dine negle ånde, kan du få lige tilbage på det igen!
Skrøbelig/brittle . 
skrøbelige negle kan betyde, at du ikke spiser nok jern-rige fødevarer i din kost. styrk dine negle ved at spise mere bladgrøntsager grønne grøntsager og æg. Du vil også hjælpe dine negle bliver stærkere ved at drikke masser af vand.

riller
Jeg plejede at tro riller på dine negle var et dårligt tegn men det viser sig at de er helt normalt nongengange  kan riller være et tegn på at du super er stresset. Hvis du føler at du er altid stresset, få masser af søvn og prøv at slappe af :))
 

Så hårdt, som det vil være at tage en pause fra lakken, vil det kun hjælpe dine negle til det bedre. Sundhed og skønhed går hånd i hånd! ;))
Vil du give dine negle lidt tid til at trække vejret? Hvilke forskelle har du bemærket, siden at tage en pause fra lakken?

Det var det for i dag :))

xoxo Christina

min negle viden kommer fra Elle :))

No comments:

Post a Comment

Please write a comment, would love to talk to you!♥