Sunday, January 20, 2013

Hygge med lou fredag , Life of Pi

Heej bloggen :))

I Fredag var jeg på hyggetur med Louise vi var på cafe ( kok amok i slagelse) og i biografen for at se Life of pi den var slet ikke som jeg havde forestillet mig, da jeg sp plakaten trode jeg det var sådan en fantasi historie med en talene tiger, lidt lige som narnia, men det var det bare overhoved ikke. efter vi så filmen gik vi lidt rundt i slagelse, tog hjem til louise guffede slik og hyggede :))
 
Om filmen:
selvom den ikke var lige som jeg havde forvented var den faktisk ret god på en meget inspirerende måde :)) men den handler om en dreng der hedder picine og alle kalder ham pissen og driller ham med at han ehh.. ja pisser men året efter gør han alt for at komme af med det navn så i hver eneste time forklare han at han hedder pi, det lykkedes først i matematik timen hvor han skriver ned 2 a4 sider af tal ned uden at kigge.
 
senere er han på en båd med sin familie, det lyner og tordner og han vil godt ud og se det, men hans bror vil ikke med, han går ud alene og der er en kæmpe storm og der kommer mega meget vand op på dækket, og han opdager at skibet skal til at synke, han prøver at rede sin familie, men det lykkedes ikke. da han bliver sæt ned i rednings båden falder den ned fordi en zebra hopper ned i båden og de andre falder ud, der er også en hyæne i båden og senere kommer en abe der hedder appelsin juice flydene på nogle bananer og tilsidt opdager han at tigeren ( richard parker ) også er i båden først så bliver zebraen spist, så aben, så hyænen og pi prøver at overleve sammen men den farlige tiger.
 
Dr sker nogle sære ting på deres vej, de støder på en ø ingen har hørt om fyldt med man og de der små, kan ikke lige huske hvad de hedder men dem der som timon (fra timon og pumba) og da han kommer tilbage ( på land ) bliver han spurgt hvordan skibet synkede, det kunne han ikke svare på så han fortalte sin historie, men det trode ikke på ham, så fortalte han en anden historie faktisk den samme, og den trode de på.
 
han fortalte at han var på båden med en sømand, en kok og hans mor først blev sømanden (zebraen)dræbt  kokken (hyænen) og så dræbte kokken moren ( aben) også dræbte tigeren ( pi ) hyænen.
 
den er lidt sær, men sikke jeg fortæller og hvis du er nået her til :)) kan du jo eventuelt se traileren ;))
 
 
 
men det var det for i dag xoxo Christina :)) <3
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Please write a comment, would love to talk to you!♥