Tuesday, April 23, 2013

Aloe Vera♥

Heej bloggen Let´s talk Aloe vera :))

ja Aloe vera er noget af det bedste i verden inden for sund og skønhed mennesker har kendt til denne skønne plante i evigheder selv cleopatra brugte aloe Vera gel :))

jeg har i meget lang tid været fascineret af dette mirakelmiddel og har nemlig fået det med posten idag bestilte fra Amazon, glæder mig sådan til at bruge det til alt! :))♥

jeg købte den store med 1kg i men man kan også få 500g,200,100 og 50 g :)) her er et link fra den bruger/firma jeg købte fra :)) Aloe gel link

lad mig advare dig det er et meget langt indlæg, billeder er i bunden :))

Aloe vera er fantastisk på mange måder her er et par eksempler :))

Tekst fundet på amerikanske hjemmesider :))

Hud:


1.. Den behandler solskoldning.
Aloe Vera hjælper med solskoldning gennem sin kraftfulde helbredende aktivitet på huden, et lag af celler, der dækker kroppen. Det fungerer som et beskyttende lag på huden og hjælper med at genopbygge sin fugtighed. På grund af dets ernæringsmæssige kvaliteter og antioxidante egenskaber, heler huden hurtigere.

2.. Det fungerer som en fugtighedscreme.
Aloe fugter huden uden at give det en fedtet fornemmelse, så det `s perfekt til alle med en fedtet hud (som mig :)) ) For kvinder, der bruger mineral-baserede makeup, virker aloe vera som en fugtighedscreme og er fantastisk til ansigtet før ansøgningen til forhindrer udtørring af huden. For mænd: Aloe vera gel kan anvendes som en aftershave behandling som dets helbredende egenskaber kan behandle små stykker forårsaget af barbering.

3.. Den behandler acne.
Aloe vera gel indeholder to hormoner: auxin og gibberelliner. Disse to hormoner giver sårheling og anti-inflammatoriske (Antibetænelse) egenskaber, der reducerer betændelse i huden. Giberellin i aloe vera fungerer som et væksthormon stimulerer væksten af ​​nye celler. Det tillader huden at hele hurtigt og naturligt med minimal ardannelse.

Aloe er beroligende og kan reducere hudirritationer, vabler og kløe, og samtidig hjælpe huden til at helbrede hurtigere. Aloe bruges til effektivt at helbrede hudproblemer, såsom psoriasis, acne og eksem.

4.. Det bekæmper ældning.
Som vi ælder, alle begynder at bekymre sig om rynker og tab af elasticitet i huden. Aloe blade indeholder et væld af antioxidanter, herunder beta-caroten, vitamin C og E, der kan hjælpe med at forbedre hudens naturlige fasthed og holder huden hydreret.

5.. Det mindsker synligheden af ​​strækmærker.
Huden er som ét stort stykke elastik, der vil udvide og kontrakt som er nødvendig for at imødekomme vækst. Men hvis huden strækker for langt, for hurtigt (på grund af graviditet, hurtig vægtøgning eller tab) elasticitet i huden kan blive beskadiget. Det er, hvad efterlader de grimme strækmærker. Disse mærker vises på grund af mindre tårer i de lag af huden forårsaget af pludselig og overdreven strækning. Aloe vera gel kan hjælpe skjule disse strækmærker ved healing disse sår.

Hår:


1) fremmer hårvækst
Ifølge University of Hawaii forskere, kan vi spore brugen af ​​Aloe Vera for hårtab tilbage til de gamle egyptere. Faktisk indeholder Aloe Vera enzymer, der direkte fremmer sund hårvækst. Disse proteolitic enzymer er i stand til at udrydde døde hudceller på hovedbunden, der kunne tilstopning hårsækken, ikke giver mulighed for en korrekt indtrængning af næringsstoffer i håret. Tilstande som seborrhea, som opstår fra en ophobning af sebum på hovedbunden, kan bidrage til delvis skaldethed. Aloe Vera er keratolic handling, nedbryder sebum og døde hovedbund celler, der giver mulighed for yderligere hårvækst. Også kan Aloe Veras alkalizing egenskaber bidrage til at bringe hovedbunden og håret pH til et mere ønskeligt niveau, hvilket resulterer i yderligere hårvækst forfremmelse, og samtidig hjælpe håret holde på vand og fugt.


2) kløestillende
Kløestillende egenskaber er dem, der kan lindre kløe og tørhed. Pruritus lidelser omfatter irriterende hud og hovedbund problemer, ligesom psoriasis og eksem. Psoriasis er en auto-immun sygdom karakteriseret ved overdreven produktion af hudceller. Recall, Aloe Vera er enzymatiske egenskaber, der gør det muligt Aloe at ødelægge store døde hudceller, mens konditionering huden og hovedbunden. Da overskydende hud celle produktion er kernen af ​​psoriasis 'eksistens, kan du se, hvorfor Aloe er i stand hjælpe med at fjerne dette problem. Aloe kan også reducere rødme, afskalning, kløe og betændelse i hovedbunden psoriasis, som direkte gavner håret, så godt. I en undersøgelse rapporteret i Archives of Dermatology, viste mere end 80 procent af psoriasis patienter behandlet med Aloe Vera forbedring.

3) Reducerer skæl
På grund af ovennævnte enzymatisk nedbrydning af døde hudceller fra Aloe Vera, har denne awesome plante også blevet anvendt til behandling af skæl. Der kan være mange underliggende årsager til skæl, men nogle læger tilskriver sin eksistens malassezia, en fed-spise svamp, der kan leve på hovedbunden. Heldigvis, ud over at nedbryde de døde hudceller, Aloe Vera har også anti-svampe egenskaber, samt. Dette er fordi svampen trives i et surt miljø, og alkalizing attributter af Aloe Vera tællere denne lukrative svampe miljø, udelukke yderligere vækst og oprustning.

Fordele ved Aloe Vera til hår kort sagt:
Lindrer Kløe
Reducerer hovedbund Rødme & betændelse
Tilføjer Styrke til hår
pH Balancing
hjælper med at fjerne det der blokere dine hårceller
Fremmer hårvækst
Heler hovedbund
Nemt Trænger Hår & hovedbund
lindrer Skæl
Hjælper Hår med at Bevare vand & fugtighed

nå men men hvis er kommet helt her ned er de billed tid, jeg købte et helt kilo og tænkte det ville være noget rod hvis jeg skulle finde denne kæmpebøtte frem når jeg skulle bruge den så jeg har fyldt den på en tom thebodyshop flaske :))
men det var alt for idag vi ses :))

xoxo Christina ♥2 comments:

 1. Alovera er bare fantastisk til alt ;) Jeg er så ikke så vild med duften hehe!

  Cathrine
  //tiiner.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. ja den er ret bitter, men når det er så fantastisk er duften ligemeget :))♥!

   -tak fordi du kiggede forbi :))

   Delete

Please write a comment, would love to talk to you!♥